Ukinox Fırınlar Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey!

18-08-2021 10:19
Ukinox Fırınlar Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey!

Ukinox Fırınlar Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey!

 
Ukinox fırınlarının dijital programlayıcıları; pişirme esnasında eşsiz bir rahatlık ve güven sağlar. Pişirmenin sıcaklığı, başlangıç ve bitiş saatlerini seçerek fırını programlayabilirsiniz. Yokluğunuzda dahi, zamanlayıcı sayesinde, ayarlanan pişirme süresinin sonunda fırını kapatacaktır ve çocuk kilidi fonksiyonu, çocuklar tarafından kazayla açılmalara karşı endişe etmemenizi sağlayacaktır.
 

Ukinox Fırınlar Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey!: Analog Kapatma Programlayıcısı

Fırını kontrol etmek için analog kapatma programlayıcısı, 90 dakikaya kadar fırın otomatik olarak kapanması için kolay ve güvenilir bir şekilde yalnız düğmeyi çevirerek süreyi ayarlamanızı sağlar. Ön ayarlı pişirme süresinin sonunda kısa ses duyulacaktır.
 

Ukinox Fırınlar Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey!: Termo-Yansıtıcı Cam (Low-E)

Özel iç cam paneli, fırının enerji verimliliğine katkıda bulunur ve bakımını oldukça kolay hale getirir. Fırının iç kısmındaki ısıyı yansıtır ve dışarıya yayılmasını önler.
 

Ukinox Fırınlar Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey!: Turbo Pişirme

Fırının arka duvarına monte edilmiş olan ve dairesel ısıtma elemanı ya da üst ve alt elemanlar ile birleştirilmiş olan iç fan, aromaları ve tatları birbirine karıştırmadan birkaç kademede birden turbo pişirme işlemini mümkün hale getiriyor. Bu nedenle istediğinizde, tatlarını birbirine karıştırmadan birkaç yemeği aynı anda hazırlayabilirsiniz.
 

Ukinox Fırınlar Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey!: Enerji Verimliliği

A sınıfı Ukinox fırınları; enerji verimliliği hakkında dünya çapındaki en son standartlara uygundur ve düşük enerji tüketimi ve daha kısa pişirme süresi sağlar.
 

Ukinox Fırınlar Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey!: Kolay Sökülebilir Kapak

Tam bir temizlik yapılması gerektiğinde, fırın kapağını kolaylıkla çıkarılabilir ve camı, basit bir alet yardımıyla sökülebilir ya da yeniden takılabilir. İç kısmında oyuklar ve vida delikleri yoktur ancak temizlik işlerini daha rahat ve hızlı bir şekilde gerçekleştirmek için boydan boya bir cam mevcuttur.
 

Ukinox Fırınlar Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey!: Soğutma Fanı

Soğutma fanının dışını çevreleyen havanın azalmasına, fırının içerisindeki havanın dışarı çıkmasına, mutfak dolaplarının korunmasına ve yoğunlaşmasının kısıtlanmasına olanak sağlar. Bu şekilde, fırın kapağı; dışından soğuktur ve pişirme esnasında sağlanan güvenliğe de katkıda bulunur. Fırının kapalı olduğu, ancak bir fonksiyonun ayarlı olması durumunda, soğutma fanı, fırının soğumasını sağlamak için çalışmaya devam edecektir.
 

Ukinox Fırınlar Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey!: Yan Raf Sistemi

Tepsilerin tamamen çıkmaması ve pişirme esnasında düşmemeleri için yan tel raf ile donatılmıştır. Tespitler, temizlik gerektiğinde kolaylıkla çıkarılabilecek olan yan tel raflar üzerindeki boşluklara yerleştirilir ve temizlik işlemlerinden sonra yeniden takılırlar.
 

Ukinox Fırınlar Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey!: Yüzeylerin Yuvarlak Tasarımı

Fırın kapağının yuvarlak iç kenarları; zaman ve enerji tasarrufu ile kolaylıkla temizlememize olanak sağlar. Sıcak hava sirkülasyonunu durdurmaz ve birkaç seviyede dahi pişirme işlemi varsa, eşit bir pişirme işleminin sağlanmasına yardımcı olur.
 

Ukinox Fırınlar Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey!: Teleskopik Raylar

Teleskopik raylar; pişirme işlemi sırasında yapılacak kontrollerde ve pişirme sonrasında tepsilerin çıkarılmasında çok daha rahat hareket etmenizi sağlar. Temizlik için ise, çıkarılmaları oldukça kolaydır. Teleskopik raylar üst modellerde standart bir ekipmandır.
 

Ukinox Fırınlar Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey!: Kendi Kendini Temizleyen Katalitik Paneller

Artık fırını temizlemek için fazla deterjan kullanımı kadar fazla zamanda harcamanız gerekmemektedir. Katalitik panellerin montajı kolaydır ve pişirme esnasında sıçrayan artıkların kendi bünyesinde toplayabilme özelliğine sahiptir ve ardından temizlik işlemi de yalnız nemli bir bez ile yapılabilmektedir.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.