Siemens Fırın

08-06-2020 13:41
Siemens Fırın

Siemens Fırın

 
 
Siemens fırın kullanmak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı; geniş ekran, parlak renkler, yüksek kontrast ve en iyi çözünürlük. Kullanıcı dostu dokunmatik ekranı ve yeni menüsü ayarlamalarda kolaylık sağlar.
Siemens fırınınızın kontrolünü tft ekran, tft dokunmatik ekran ya da tft dokunmatik ekran plusla kolayca sağlayabilirsiniz.
 
 
 
 
Siemens Fırın Roasting Sensor Plus: Üç ölçüm noktası sayesinde yenilikçi et pişirme termometresi, yemeklerinizin iç sıcaklığını, kesin ve güvenilir şekilde ölçülebilir ve hatta bütünleşik mikrodalga ve pulsesteam ile de birleştirilerek kızartmada en iyi sonucu almanızı sağlar.
 
 
 
 
Baking Sensör: Yenilikçi teknolojisiyle fırınızın içindeki nem miktarını otomatik olarak ölçerek pişmekte olan hamur işlerini pişip pişmediğini anlayan akıllı servistir.
 
4D Hotair: En iyi ısı dağılımı ve esnek raf seçeneği rahatlığıyla 4D hotair, 4 tepsiye kadar en iyi pişirme sonuçları almanızı sağlar.
 
 
 
 
Active Clean: Artık eski usullerle fırın temizlemeye paydos. Fırınınız active clean temizlik özelliğiyle sizden hiç yardım almadan özel kaplama sayesinde kendi kendini temizler. Active Clean kaplamaya sahip fırın duvar ve elementlerini yüksek sıcaklıkta kendisi temizler, size sadece küllerin tozunu almak kalır. Özel bir kaplamayla fırınınızın yüksek ısıya karşı duyarlılığı artırılmıştır. Bu, active clean otomatik temizleme özelliğini tamamlayan bir işlemdir.
 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.