Siemens Akıllı Ev Cihazları

20-09-2018 22:37
Siemens Akıllı Ev Cihazları

Siemens Akıllı Ev Cihazları

Kahve

Mükemmel kahve aroması için kahve çekirdeklerinin dışında su, basınç ve sıcaklık da etken unsurlardır.

Espresso'nun aromasının tam olarak ortaya çıkarılması için kahvenin 90°C ile 95°C arasında bulunan doğru demleme sıcaklığında hazırlanması gerekir. Bu sıcaklık aralığı dışında kahve ya az aromalı ya da yanık tatlı olacaktır.

Çamaşır Makinesi

Akıllı ve sensör kumandalı teknoloji iSensoric, Siemens ev aletlerinizin tüm potansiyelini kullanabilmeniz için yüksek derecede otomasyonlu bir dizi özellik sunar.

Örneğin i-Dos özelliğine sahip çamaşır makineleri. Sensörler çamaşırları analiz eder ve i-Dos bu yük için doğru deterjan miktarını otomatik olarak tespit eder ve etkili biçimde içeri verir - mükemmel yıkama sonuçları ve minimum kaynak kullanımı için.

Buzdolabı

iSensoric özelliğine sahip donduruculu buzdolapları mükemmel ve kalıcı tazelik ve esneklik için ideal koşulları sağlar. Örneğin freshSense özelliği buzdolabının içinde ve dışındaki sıcaklığı ölçer. Bir değişim algılandığı takdirde kumanda sistemi tümüyle otomatik biçimde bunu düzeltmek için harekete geçer. Ve hyperFresh premium özelliğinin sofistike nem kontrolü sayesinde gıdalar tazeliklerini üç kat daha uzun süreler boyunca korur.

Bulaşık Yıkama

Karşılıklı etkileşim içerisindeki sensörler sayesinde çoğu Siemens bulaşık makinesi tüm yıkama ve kurutma işlemini kumanda edebilir ve su tüketimi, su sıcaklığı ve program süresini otomatik olarak ayarlayabilir. Suyun ne kadar sıcak olduğunu izleyen sıcaklık sensörüne ek olarak, tek dokunuşta en iyi bulaşık yıkama sonuçları için bulaşıkların kirlilik seviyesi hakkında bilgi toplamak amacıyla bir ışık ışını kullanan su sensörü bulunmaktadır. 

Pişirme

Fırınlama işlemi aynı anda hem rahat hem de kesinlikli olabilir. Örneğin bakingSensor özelliğiyle. Yalnızca bir fırınlanmış yemek kategorisini seçin. bakingSensor, içerideki nem konsantrasyonunu ölçer ve böylece yemeğin ne zaman hazır olduğunu tümüyle otomatik biçimde bilir.

Süpürge Temizliği

Siemens akıllı ev cihazları içindeki, elektrikli süpürgeler herhangi bir performans kaybını önlemek için powerSensor ile birlikte gelir. Torbanın ön kısmında bulunan bir sensör ve torbanın arkasında bulunan bir sensör elektrikli süpürge içindeki basıncı ölçer ve bu bilgileri kontrol ünitesine aktarır.

Siemens akıllı ev cihazları sadece Türkiye'nin değil aynı zamanda Dünya'nın en iyi cihazlarıdır. Siemens akıllı ev cihazları ile evinizi baştan başa yenileyebilirsiniz. Sitemizde Siemens akıllı ev cihazlarını inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Lütfen Siemens akıllı ev cihazlarını satın almadan önce ister chatten isterseniz whatsaptan stok sorabilirsiniz.

Siemens akıllı ev cihazlarını 0 224 441 27 77 müşteri danışma hattımızdan faydalanarak da stok sorabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.