Mutfak Aydınlatma Sistemleri

13-12-2023 16:58
Mutfak Aydınlatma Sistemleri

Mutfak Aydınlatma Sistemleri

Mutfakta aydınlatma hem ışık ihtiyacı hem mobilyaların daha estetik görünmesi için yapılan küçük bir dokunuştur. Hafele aydınlatma sistemleriyle mutfakta her ihtiyaca ve zevke hitap eden aydınlatmayı bulmak mümkün.


 

Loox Şerit Ledler

Mutfakta tezgah arası, açık veya cam kapaklı dolapların içinin lineer bir şekilde aydınlatılmasını sağlayan, bir profil içinde kullanılan Loox 2071 şerit led gömme ya da yüzeye monte olarak kullanılır. Bu aydınlatmalar kumanda aracılığıyla ayrı ayrı açılıp kapanabilir, dim edilebilir ya da farklı ışık senaryoları oluşturularak da kullanılabilir.


Loox LED 2071 Elektrikli Çekmece İçi Aydınlatma

Mutfakta çekmeceler açıldığı zaman sensörlü bir şekilde içinin aydınlanmasını sağlayan çekmece içi aydınlatma sistemi, 60’lık ve 90’lık çekmecelere uygun olarak montaja hazır teslim edilir. Mutfak tasarım renklerine uygun olarak aydınlatma sistemi üç farklı ışık rengi seçeneğiyle sunulur.


 


Elrond Prizli Tezgah Altı Aydınlatma

Mutfakta çalışma alanlarında kullanmaya uygun tasarlanmış aydınlatması ve aydınlatma üzerinde bulunan prizi sayesinde tek bir ürünle hem aydınlatma hem elektrik ihtiyacına çözüm sunar.


Lare Yuvarlak Yüzeye Monte Spot

Mutfak raflarınıza modern ve şık bir hava katmasının yanı sıra sıcak beyaz ve soğuk beyaz renk seçenekleri ile ortama uyum sağlar.


Loox LED 1149 Tezgah Arası Aydınlatma

Mutfakta dolap ve raf altlarında kullanım için 4 mm inceliği ve zarif tasarımıyla dikkat çeken tezgah arası aydınlatma, mobilya gövdesinde delik açmadan hızlıca yüzeye monte edilir. Ayrıca suya dayanıklılığıyla da tercih sebebidir.


LED 1083 Skate Tezgah Arası Aydınlatma

Mutfak tasarımına uygun dört farklı renk seçeneğinde sunulan LED 1083 Skate tezgah arası aydınlatma, özel tasarımıyla ve hızlıca sürerek yüzeye monte edilebilmesiyle dikkat çekiyor. Tek bir Skate master dağıtıcı ile tüm diğer aydınlatmaları kontrol ederek açıp kapatma ya da dim etme imkanı sunan bu sistem benzersiz bir çözüm yaratıyor.


Loox LED 2019 Cam Raf Aydınlatma Profili

Mutfaklarda kullanılan cam raflar aydınlatılarak mekanda lineer vurgular yapma imkanı sunan Loox LED 2019 cam raf aydınlatma profili, 6-12 mm kalınlığındaki tüm cam raflara klipslenerek kolayca monte edilir.

 

ÜRÜNLERİ İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.