Keten Dokulu, Dekorlu Eviye Nedir?

02-05-2019 16:41
Keten Dokulu, Dekorlu Eviye Nedir?

Keten Dokulu, Dekorlu Eviye Nedir?

Dekorlu, keten dokulu, mikro keten dokulu, dekorsuz diye tabir edilen çelik eviye çeşitleri ne anlama geliyor? Keten Dokulu, Dekorlu Eviye Nedir? Aralarındaki fark nedir

Günümüz koşullarında, en çok tercih edilen mutfak eviye çeşitleri, üretildikleri malzeme çeşitlerine göre aşağıda sıralanmıştır. 

 
 
Keten Dokulu, Dekorlu Eviye Nedir?
Paslanmaz çelik malzemeden üretilmiş eviyeler en çok tercih edilen ürünlerdir. Bu grup ürünlerde, seçim yapılırken kullanılan tabirler, bu ürünler ile ilk defa karşılaşan kişilerde merak uyandırmıştır. Kimileri dekorlu eviye tabirini kullanırken, kimileri de keten dokulu eviye tabirini kullanıyor. Bu tabirler ne anlama geliyor ? Hangisi benim için daha doğru ? Diye düşünmeyenimiz var mıdır?
 
Paslanmaz çelik levha üretilirken, mutfak eviyesi olarak kullanılacak ise ya desensiz düz olarak üretilir, ya dekorlu olarak üretilir, ya da mikro dekorlu olarak üretilir.
 
Keten Dokulu, Dekorlu Eviye Nedir? Aşağıdaki fotoğraf bize dekorsuz, dekorlu ve mikro dekorlu eviyeyi yan yana kıyaslama imkanı sunuyor. Bu fotoğrafa büyüterek bakıldığında yüzeydeki fark daha net görünmektedir.  
 
 
 
 
 
Bu fotoğrafta görülen ürünlerin 3 ü de farklı model ve markalara sahip ürünlerdir. Ama birebir aynı ürünlerde de bu farklı yüzeyler kullanılmaktadır. 
Örnek olarak Franke Firmasının ürettiği Ondaline serisi ürünü hem dekorlu hem de dekorsuz olarak üretilir. OLL 611 olan ürün dekorlu, OLX 611 olan ise dekorsuz olarak üretilir. Modeli, ölçüleri birebir aynıdır. Tek farkı yüzeyidir.
 
  
OLL 611 için de, OLX 611 için de bu ürün görseli kullanılır. Çünkü kataloglarda ürünün üzerindeki dekor görsel olarak belli olmuyor.  Keten Dokulu, Dekorlu Eviye Nedir? ile hala kafanızda sorular varsa chat ve whatsaptan bize ulaşabilirsiniz.
 
 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.