Kayar Kapı

07-06-2022 16:18
Kayar Kapı

Kayar Kapı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli


Kayar kapılar artık hayatımızın içinde çok fazla kullanılmaya başladı. Biz Evan Yapı olarak kayar kapı ve kayar katlanır kapı yapabilmek için tüm gerekli ürünleri güvenle tedarik edebilmeniz için canla başla çalışıyoruz. Ahşap ve cam dışında kapıyı üretebilmeniz için gerekli ürün ve bilgi donanımına sahip olarak tüm sorularınızda çekinmeden arayabilirsiniz.

Kayar kapı sistemleri hangi parçalardan oluşur:
Bizim sağlayıcısı olduğumuz ürünler Ahşap Kayar Kapı, ya da Cam Kayar Kapı sistemleridir. Hazır olarak cam kayar kapı veya ahşap kayar kapı satışımız yoktur. Bir seti tamamlamak için aşağıdaki ana parçalardan ihtiyacınız olanları sipariş vermelisiniz. Bu ürünler, ihtiyacınız olan kapının ağırlığına, boyutuna göre değişkenlik gösterdiği için ayrı olarak satılmaktadır.
a)Taşıyıcı raylar
b)Kayar teker ve durdurma sistemleri
c)Yavaşlatıcılar
d)Daha şık görüntü için gerekli kapaklar
e)Cam veya farklı bir kapı için gerekli olan özel tutucular

Kayar kapı sistemleri, dar alanlarda yerden tasarruf sağlamak amacıyla ortaya çıkmış ve dekoratif olarak da tamamlayıcılık sağlayan ürünlerdir. Küçük alanlarda, mutfaklarda, salonlarda kayar kapı sistemleri sıklıkla tercih edilmektedir. Genellikle tek veya çift kanatlı seçenekleri ile dekorasyon ihtiyacına en uygun seçenekleri sunar. Manuel kullanılan versiyonları olduğu gibi otomatik versiyonları da mevcut. İhtiyaca ve isteğe göre her alana uygulanabiliyor.

Kayar Kapı Seçenekleri
Kayar kapılar Modern ve klasik tarzda dekorasyon uygun seçenekleri olan kayar kapı sistemleri genellikle mekanlarda bir duvarın önünde hareket eder. Özellikle mimari açıdan minimalist bir görünüm sağlayan duvar içi kayar kapı sistemleri artık oldukça revaçta. Açıldığında duvar içine giren kapılar bu sayede görünmez olur ve kullanıldığı alana estetik bir dokunuş katar. Kayar kapı sistemlerinde birçok alternatif sunan Häfele kendi mühendislik çalışmasının bir ürünü olan Slido markası ile kullanıcılara büyük konfor sunmaktadır.

Duvar İçi Kayar Kapılar: Çift veya tek kanatlı yapıda ve çok dar alanlar için tercih edilir. Duvar içerisinde bir cep oluşturularak, kapının duvarın içine doğru açılması ve bu sayede yerden tasarruf sağlanır. Duvar içine giren bir tasarım olduğundan dolayı estetik açıdan da dekorasyona katkı sağlar.

Sürme Kapı: Çift kanat kullanılarak, kapının alt ve üst kısmına ray yerleştirilir. Bu raylar sayesinde kapı rahatlıkla açılır ve kapanır.

Rüstik Sürgü Kapı: Ahşaptan elde edilir ve çok düşük maliyetlidir.

Slido Kayar/Katlanır Kapı: Slido kayar/katlanır kapı sistemleri Häfele markasının kendi mühendislik çalışması olan, sınırsız hareket imkânı sunan ve menteşeli sistemler gibi yer ihtiyacı duymayan bir sistem.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.