Franke Evye Temizliği

06-08-2019 11:19
Franke Evye Temizliği

Franke Evye Temizliği

 
 
Temiz bir mutfak mükemmel bir mutfaktır. Bu nedenle, ürünlerimizin bakımını kolay olacak şekilde özel olarak tasarladık. Böylece, mutfağınızı her kullandığınızda kendinizi rahat ve güvende hissedeceksiniz. Franke ürünlerinizi bakımlı ve güzel görünür halde tutmanın en iyi yolunu öğrenin.
 
 
Franke Evye Temizliği: Genel Bakım Mükemmel Sadelikte
 
 
Evyenizi ve mutfak tezgahınızın yüzeyini nemli bir bez ve sabunlu su ile basit bir şekilde silerek Franke ürünlerinizin ömrünü uzatın, kir ve kireç kalıntısı oluşumunu önleyin. Daha fazla temizlik ipucunu aşağıda bulabilirsiniz.
 
 
 
 
Franke Evye Temizliği: Paslanmaz Çelik Eviye bakım ve Temizliği 
 

 

Paslanmaz çelik evyelerimiz, birinci kalite krom-nikel kaplama çelikten yapılmıştır. Bu yüksek kaliteli malzeme, evyelerimizi lekeye, pasa veya korozyona dayanıklı bir hale getirir. Franke olarak  bu özel malzemenin temizliği ve bakımı için size inox pasta kremini sunarız.

Franke evye temizliğinde bu cilanın uygulaması kolaydır ve evyenizin ışıltısını korur veya geri getirir. Nemli bir beze sadece az bir miktarda dökün, yüzey üzerine hafifçe ovarak yayın ve nüfuz etmesini bekleyin. Daha sonra, suyla durulayın ve kuru bir bezle cilalayın.

 

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.