Davlumbaz Çekim Gücü Hesaplama

29-09-2020 17:41
Davlumbaz Çekim Gücü Hesaplama

Davlumbaz Çekim Gücü Hesaplama

 
 
Yeni bir davlumbaz alacaksınız ama çekim gücü konusunda kafanız karışıksa 'Davlumbaz Çekim Gücü Hesaplama' yazımızı okumalısınız.
Büyük bir mutfağa düşük çekim gücüne sahip bir davlumbaz alırsanız sorununuz çözülmez. Sorunun çözülmemesi sanki davlumbazın arızalı, doğru çalışmadığı, hatalı bir ürün alındığı gibi bir düşünce yaratır. Veya küçük bir mutfağa çok yüksek bir çekim gücüne sahip bir davlumbaz alırsanız gereksiz, yüksek bir ödeme yapmış olursunuz. Her ikisi de bir mağduriyet yaratır. Bu durumun çözümü ise kolaydır.
 

Davlumbaz Çekim Gücü Hesaplama

Mutfağınızın metrekaresini, mutfağınızın yüksekliği ile çarpıyorsunuz. Çıkan sonucu da 10 ile çarpıyorsunuz. Çünkü 1 saatte mutfaktaki tüm havayı 10 kez çekmesi beklenir.
Diyelim ki mutfağınız 15 metrekare, mutfak yüksekliği ise 3 metre ise 15x3=45. Onu da 10 ile çarpıyoruz. Böylece mutfağımız için ideal çekim gücüne ulaşıyoruz. 1 saatte 450 metreküp.
İyi bir havalandırma için yoğun yemek yapılan mutfakta içerde ki havanın emilmesi için muhakkak kapının ya da camın açık olması gerekir
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.