Blanco İlkeleri

18-06-2020 11:51
Blanco İlkeleri

Blanco İlkeleri

 
 
 
Blanco, 90 yılı aşkın bir süredir müşterilerine kalite ve memnuniyet sağlamaktadır.
Malzeme seçimi ve ürünlerin işlenme yöntemleri, geliştirilmesi, teslimat ve müşteri hizmetleri, sürekli gelişme ve yoğun araştırma sürdürülebilir faaliyetler ve sertifikalı güvence sistemi tüm dünyada takdir edilen Alman güvenilirliği ile Blanco müşterileri için çok önemlidir.
 
 
 
 
Blanco İlkeleri: Misyonumuz Mükemmellik
Bir lavabo, musluk ve aksesuar seçerken dikkatli olmanın birçok nedeni vardır. Lavabo , mutfağınızdaki hemen hemen tüm diğer cihazlardan daha sıkı çalışır . En az 10-12 yıl, muhtemelen daha uzun sürmelidir. Lavabonuz, hijyenik ve anti-bakteriyel olmanın yanı sıra maksimum ergonomik konfor sunmalıdır.
Su mutfağınızda önemli bir unsurdur. Su, yemek hazırlamak, temizlemek ve içmek için önemlidir. Mutfağınıza giriş ve çıkış yapmak için kullanılan malzemelerin sağlıklı yaşamı desteklediğinden kesinlikle emin olmalısınız . Yıllarca günden güne güvenebileceğiniz yüksek kaliteli bir mutfak musluğuna sahip olmak çok önemlidir. Bu yüzden yaptığımız her şeyde mükemmellik elde etme misyonuyla ayrıldık.
 
 
 
 
Blanco İlkeleri: Ödüllü Tasarım
Toplumumuz nasıl değişiyor? Modern tasarımı günlük yaşamın değişen gereksinimleriyle nasıl uyumlu hale getirebiliriz? Bunlar meraklı tasarımcı ekibimizin her gün kendilerine sorduğu sorular. Büyük şehirlerdeki daireler küçülüyor, bu nedenle yerden tasarruf etmek için fonksiyonları bir lavabo istasyonuna daha etkili bir şekilde entegre etmek Alman tasarım ekibimiz için hoş bir teknik zorluğu temsil ediyor.
Heyecan verici yeni çözümler bulmak için şeylerin kalbine ulaşıyoruz. Yıllardır çalışmalarımız için ödüller kazanıyoruz ve yeni ve heyecan verici, ödüllü ürünler tasarlamak için çaba göstermeye devam edeceğiz.
 
Blanco İlkeleri: Kalite
Hiçbir lavabo, bir dizi kalite kontrolünden geçmeden tesisimizden ayrılmaz. Musluklarımız söz konusu olduğunda, suyla temas eden tüm parçalara çok dikkat ediyoruz ve malzeme seçerken en yüksek standartlara bağlı kalıyoruz . Bölümlerimizden biri, yalnızca şirketin tüm alanlarında yüksek kalite standartlarımızın korunmasını sağlamaya odaklanmıştır.
 
Blanco İlkeleri: Tasarım
Güncel trendlerin kapsamlı analizi, uluslararası yaşamın gözlemlenmesi, yaşam tarzı alışkanlıkları ve müşterilerle süregelen bir diyalog, başarılı tasarım konseptlerimizin temelini oluşturmaktadır . BLANCO'daki tasarım departmanı dünya çapında tanınmış tasarımcılarla iletişim halindedir. Tasarımcılarımız kullanıcı odaklı sistem çözümleri oluşturmak için birlikte çalışır . Bu bilgilere dayanarak, "form işlevi izler” gerçek bir gerçektir. Bu, BLANCO'nun seçkin itibarını tanımlayan modern tasarım klasikleriyle sonuçlanır. İşlevsellik, rahatlık ve görsel çekicilik arasındaki ince çizgide yürüyoruz. Birçok uluslararası ödül, şirketin tasarımdaki önemli başarılarını kanıtlamaktadır.
Blanco, estetik çekiciliğin ve tasarımın olağanüstü bir ölçütüdür . Mutfaktaki bireysel, özel paslanmaz çelik çözümleri ile eşanlamlıdır . Bu yüksek teknoloji ürünü işçilik , olağanüstü tasarım kalitesiyle lavabolarla sonuçlanır. Tutarlı bir sistemdeki yüksek kaliteli musluklar ve yenilikçi aksesuarlar özel bir ürün yelpazesi yaratır.
 
 
 
 
Blanco İlkeleri: Hizmet
Blanco İlkeleri: müşterilerimize lavabo istasyonları aracılığıyla güvenli ve temiz su deneyimi sağlama sorumluluğunu karşılamak için, müşterilerimize sunduğumuz hizmet, lavabo veya musluğunuzu bile almadan önce başlar. Kararlaştırılan zamanda güvenilir teslimatı sağlamaktan gurur duyuyoruz. Biz kararlılığın yüzden, kendimizi ömürleri boyunca bizim ürünlerden sorumlu olduğunu düşündüğümüz sağ yedek parça size sonra uzun yıllar ürünlerimizi yükleyin. Blanco ilkelerini; size ve çevreye borçluyuz. Ürünlerimizden biriyle ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız, bununla biz ilgileniriz. Blanco ilkeleri bunu gerektirir.
 
Blanco İlkeleri: Yenilik
Blanco ilkelerini anlamak demek; Yeni yeniliklerin değer katarak müşteri kazanması demektir. Günlük mutfak görevlerini talep etmek ürünlerimizi kullanarak daha kolay hissetmelidir. Blanco ilkelerinin gelişimi bu nedenle gelecekteki ürünler için bir ilham kaynağı olarak hizmet ederken, aynı zamanda yıllarca süren piyasa standartlarını da belirler.
Ürün yeniliklerimizin çoğu, malzemelerdeki önemli uzmanlığımızdan ve lavabo istasyonu uzmanları olarak edindiğimiz deneyimlerden faydalanmaktadır. SILGRANIT, uzun bir geliştirme sürecinin ve bağımsız kurumların titiz testlerinin bir sonucu olan şirket içi malzeme yeniliğine iyi bir örnektir. Bu kurumlar SILGRANIT'in benzersiz dayanıklılık ve bakım kolaylığı sunduğunu açıkladı . Bugün, SILGRANIT lavabolar dünya çapında en çok satan granit kompozit lavabolardır. Bu malzemenin avantajlarını deneyimledikten sonra geri dönüş yok! Çünkü blanco ilkeri bu ürünlerde kendini açıkça gösterir.
Blanco İlkeleri çoğu zaman en büyük yenilikler küçük detaylardadır. İlk bakışta bunlar fark edilmeyebilir, ancak kalıcı, somut faydalar sunarlar. Bunun gibi detaylar sadece lavabo merkezlerinde uzmanlaşmış ve yeni malzeme ve ürün yenilikleri yaratmaya odaklanmış bir şirketten gelebilir.
 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.