Blanco Evyeler

06-02-2023 14:32
Blanco Evyeler
Neden Blanco Evye Almalıyım? 
 

1. Sebep : Kolay temizlenir.
 
Beyaz granit evyenizin içinde kıyılmış pancar kaldığını hayal edin, yada damlalıkta bir şarap kadehi, akşamdan kalmış. Kurumuş çay poşetleri veya kahve lekeleri... Bu durumun evyenizde ciddi lekeler bırakacağını düşünürüz.
Blanco Silgranit için bu durum hiç de önemli değildir. Sadece suyu açın, yumuşak bir sünger ve biraz bulaşık deterjanı alın, silin, durulayın ve kurulayın. Bitti. 
Dişlerinizi fırçalamak için gereken süre içinde. Günlük temizlik ve bakım daha hızlı olamazdı. Daha inatçı lekeleri süngerin pürüzlü tarafı ile hafifçe ovalayın.


 
2. Sebep : Dayanıklı
 
Hata! Yıkama sırasında bir saniye dikkatiniz dağılabilir ve bir tabak veya tencere evyenin içine yuvarlanabilir. Hepimiz bunun nasıl olduğunu biliyoruz. Endişelenmeye gerek yok - Silgranit'ten yapılmış granit evyeniz dayanıklıdır.
 
Özel olan, Silgranit PuraDur'un bir kaplama olmamasıdır. Bu materyal ile evyenizin her yeri aynı şekilde masif olarak üretilmiştir. Bu, granit evyenizin güzelliğinin, aldığınız gün olduğu kadar, yıllar boyunca kalıcı bir şekilde kalmasını sağlar . Mutfağınızın günlük görevlerini gerçekten hızlandırdığını bildiğimiz gibi. Aynı zamanda zorlu bir sanatçı olan böyle bir evyeye sahip olmak harika.


3. Sebep : Hijyenik, son derece güvenli
Bir mutfak evyesi, gün boyunca bir çok şeye katlanmalı. Sabah, artık süt lavaboya dökülür. Öğle yemeğinde, bazı tavuklar yıkandıktan sonra yanlışlıkla kasenin içine kayabilir. Akşamları, sebze süzgeçte kesilebilir. Endişelenecek birşey yok? Kesinlikle. Silgranit PuraDur'dan yapılmış granit lavabolar, patentli 'Hygiene + Plus' koruma formülü ile birlikte gelir. Bu, malzemenin anti-bakteriyel özelliklere ve kir tutmayan bir etkiye sahip olduğu anlamına gelir . Bu, her durumda güvenlik sağlar ve kapsamlı temizliği kolaylaştırır.
 
Bu nedenle, çocuğunuz lolipoplarını istediği zaman lavaboya koyabilir ve bir süre sonra yalamaya devam edebilir.



 
4. Sebep : Gıdaların tadı korunur 
 
Şeftali, taze mantar veya dilimlenmiş bir elmanın tam olması gerektiği gibi tadacağından emin olabilirsiniz. Onları saatlerce evyenizde bırakmış olsanız bile. Sihirli ifade 'gıda güvenli'. Meyve ve sebzeleriniz başka herhangi bir koku veya tat almaz. Bunun nedeni, Silgranit lavabonuzun hiçbir madde vermediğidir. Hiçbir şey değil. Yüzde yüz. Evyenizin üzerine gönül rahatlığı ile domates ve mantar bırakabilirsiniz.




 
5. Sebep : Aside karşı dayanıklı 
Meyve asidi agresiftir. Sitrik asit ile temas ettiğinde kireçlenmenin ne kadar çabuk gevşediğini fark ettiniz mi? Ya da bir dilim portakal, doğrama tahtasından kaseye ne kadar çabuk kayabilir veya meyve salatası yaparken çıkıntılara limon suyu girebilir? Endişelenmeye gerek yok! Evyeniz için kullanılan granit kompozitin ince gözenekli yüzeyi sızdırmazdır. Bu tün ev asitleri için blok oluşturur. Malzeme olduğu gibi kalır. Hiçbir şekilde aşınmaz.


 
6. Sebep : Tasarım

Granit evyelerimizin birçoğu, birden fazla ödül kazandı. Elbette kazandığımız her tasarım ödülünden memnunuz. Ama kendi rüya mutfağınız için evyelerimizden birini seçerseniz daha mutlu oluruz. Fotoğraf çekin ve bize gönderin ya da Instagram üzerinde #silgranit hashtag'i ile paylaşın.
 
Temiz hatların görünümünü seviyor musunuz? Eşleşen veya zıt bir Silgranit renginde bir mutfak bataryasını beğeniyor musunuz? Silgranit iyi görünüyor. Tüm bunlar ince gözenekli, kapalı yüzey sayesinde. Ve bu da iyi hissettiriyor. Acımasızca sert, ama kadifemsi pürüzsüz.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.