Banyo Dekorasyonu | En Uygun Lavaboyu Seçmek

28-07-2023 16:02
Banyo Dekorasyonu | En Uygun Lavaboyu Seçmek


Banyo lavaboları en az eşya bulundurduğumuz banyolarımızda dekorasyonu şekillendirecek en önemli parçalardır. Hafele banyo lavaboları tasarım ve renk açısından çok geniş bir ürün yelpazesiyle karşımıza çıkmaktadır. Gelin hep beraber bu dekorasyon yolculuğunda kafanız karışmadan size en uygun seramik lavaboyu belirleyelim.


Kullanım Şekline Göre Uygun Lavabo Modelini Belirleyelim.

Alan tasarrufu ferahlık için banyolarda çok önemli olduğu için hafele banyo lavabolarının altını dolap koyarak kullanmanız birkaç şekilde mümkün.


Dolap Uyumlu Etajerli Lavabolar ile dolabınız da uygun yeri kestirerek lavabonuzun montajını yaptırabilirsiniz. Bu sayede kolonlu lavabolarda olduğu gibi lavabonun altındaki alan ölü alan olmak yerine geniş bir depolama alanına dönüşür.

Etajerli Lavabo Modellerini Görmek İçin Tıklayın.


Tezgah Altı Lavabo Modellerinde İse mevcut tezgahınızda seçtiğiniz lavabo ölçüsüne göre bir yer açtırarak lavabonuzu içine oturtabilirsiniz. Dileğinize göre tezgah altına dolap yaptırmanıza da olanak sağlar.

Tezgah Altı Lavabo Modellerini Görmek İçin Tıklayın.


 

Tezgah üstü lavabo modelleri modern banyo tasarımlarının olmazsa olmazıdır. Oval, dikdörtgen, yuvarlak gibi şekillerde üretilebilen lavabonun tamamının tezgahın üzerinde durduğu modellerdir. Farklı renk seçeneklerini barındırması sebebiyle de renkli banyo severlerin tercih sebeplerinin başında gelmektedir. Yeterince geniş olmayan alanlar için ise küçük lavabo seçenekleri de mevcuttur.

Tezgah Üstü Lavabo Modellerini Görmek İçin Tıklayın.


Tüm lavabolar seramik malzemeden üretilmiş olup Hafele Türkiye garantilidir.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.